CLUB DE LECTURA

Hay libros que quisieras que no acabaran nunca porque esas palabras te tienen totalmente enganchad@, te sientes sumergid@ en ellas.
Como amantes de la lectura te proponemos que todos leamos el mismo libro y al finalizarlo poder reunirnos
y hablar sobre él.
Ponte en contacto con nosotros.

dijous, 15 de març del 2012

PRÒXIM CLUB DE LECTURA , DIMECRES 21 A LES 19:00 h. A LA BIBLIOTECA DE BADIA




Pa negre se situa en l'escabrosa postguerra, en un ambient de boira i en clau de drama fabril i rural, un drama on s'entrecreua la memòria personal i les històries, de vegades les llegendes, aplegades d'aquí d'allà. Construeix un territori mític, ubicat a la comarca d'Osona, que no és només un espai físic. És l'espai moral del nen que endevina el món adult, l'espai moral de l'adolescent, l'espai de la iniciació a la vida, als seus secrets, els seus misteris, el seu do i el dolor.
Emili Teixidor tria adoptar, aquesta vegada, el punt de vista d'Andreu, el narrador, un narrador innocent i inconscient, que viu pràcticament sense pares, amb el pare empresonat, la mare a la fàbrica, intentant fer-se un lloc a recer en el món que l'envolta i en el qual ha tingut, quina paradoxa, la sort d'irrompre protegit pels senyors Manubens, fins a escollir, conseqüentment o no, dolorosament o no -almenys per al lector-, entre la seguretat i la rebel·lia.